Ehdot ja peruutus

EHDOT JA PERUUTUS

Näihin termeihin sovelletaan Suomen lakia. Jos mahdollisia erimielisyyksiä ei voida ratkaista neuvotteluteitse, ne ratkaistaan Lapin käräjäoikeudessa.

Online-varaus vaatii voimassa olevan sähköpostiosoitteen. Kun varaat verkossa, saat maksun yhteydessä sähköpostivahvistuksen (maksukuitti ja lippu). Lippu tarkistetaan saapumisen yhteydessä.

Peruutus

Rahanpalautuksista ja muista varauksen muutoksista veloitamme 10 euron palvelumaksun.

Veloitamme 100 % peruutusmaksun, jos varaus peruutetaan 2 päivää tai vähemmän ennen tapahtumaa tai et saavu paikalle

Veloitamme 50 % peruutusmaksun, jos varaus peruutetaan 7 vrk tai vähemmän ennen tapahtumaa tai et saavu paikalle.

Verkkovarauksen tehneellä vieraalla on oltava voimassa oleva matkavakuutus. Äkillisen sairauden, kuoleman tai muun ylivoimaisen esteen sattuessa, joka voi estää matkustamisen, matkustajan oma matka-/tapaturmavakuutus voi kattaa varauksen kulut. Ilmoitathan meille välittömästi mahdollisista peruutuksista. Varausehtoehdot kattavat myös nämä tapaukset. Meillä on oikeus muuttaa hintoja ja voimme peruuttaa ohjelman ylivoimaisen esteen vuoksi, jolloin hyvitämme maksetun kokonaishinnan.

Turvallisuus

Varaamalla ja osallistumalla mihin tahansa ohjelmiimme hyväksyt ja sitoudut noudattamaan tämän sopimuksen ehtoja.

Riskin tunnistaminen

Asiakkaan tulee tiedostaa, että eläinten (erityisesti isosarvisten porojen) käyttäytyminen voi aiheuttaa vaaratilanteita ohjelmien aikana. Tallitontun Piha on ryhtynyt kaikkiin kohtuullisiin toimiin rajoittaakseen vaaratilanteen tai onnettomuuden mahdollisuutta minimiin. Tallitontun Piha ei ole vastuussa henkilövahingoista, elleivät ne johdu ohjelmien aikana sattuneista tapaturmista, jotka ovat aiheutuneet Tallitontun Pihan työntekijöiden huolimattomuudesta. Asiakkailla on velvollisuus osata englantia, jotta he voivat noudattaa turvallisuusohjeita ja -käskyjä ohjelmien aikana. Asiakkaat ovat velvollisia noudattamaan Tallitontun Pihan henkilökunnan antamia turvallisuusohjeita.

Vastuuvakuutus

Tallitontun Pihalla on LähiTapiolan ehtojen mukainen vastuuvakuutus.

Ylivoimainen este

Tallitontun Piha ei ole velvollinen korvaamaan ennen oleskelua tai oleskelun aikana sattuneita vahinkoja tai onnettomuuksia, jotka ovat aiheutuneet ennalta arvaamattomasta tai poikkeuksellisesta tapahtumasta (force majeure) tai muusta äkillisestä syystä (esim. luonnonilmiöt, poikkeukselliset säät, poliittiset tai uskonnolliset tapahtumat), joiden syntymistä Tallitontun Piha ei olisi voinut välttää edes äärimmäisellä varovaisuudella. Emme vastaa normaalien sääilmiöiden aiheuttamista vahingoista tai seurauksista. (Esim. pilvinen sää, myrsky tai sade.