TERVETULOA TALLITONTUN PIHAAN JOULUPUKIN PAJAKYLÄÄN!

Tallitontun Pihan talvi 2024-2025

Joulupukin Pajakylässä sijaitsevassa Tallitontun Pihassa voit vierailla eri eläinten kuten porojen luona ja tarjota niille niiden lempiherkkua jäkälää sekä nauttia vauhdin hurmasta pulkkamäessä. Voit myös vaeltaa porojen ja alpakoiden kanssa.

Tutustu poroihin ja muihin eläimiimme

Joulupukin Pajakylässä sijaitsevassa Tallitontun Pihassa voit tavata vuoden jokaisena päivänä poroja, alpakoita ja muita herttaisia eläimiä. Tutustu kotieläinpihamme asukkeihin.

Porokävelyt Joulupukin kotikonnuilla

Oletko koskaan haaveillut kävelystä Joulupukin porojen kanssa? Nyt se on mahdollista, ja vieläpä aivan vanhan valkoparran kotinurkilla.

Alpakkakävelyt Napapiirillä

Llyömätön elämys on kävely alpakoiden kanssa Napapiirin metsässä. Matka taittuu rauhaisasti metsäpolkuja pitkin veikeiden alpakoiden ja opastontun seurassa.

Kärryajelu ponin kanssa 15 min + Tallitontun pihan vierailu

Nauti kärryajelusta Joulupukin Pajakylässä ponimme Ilonan kanssa. Tonttuopas ohjastaa ponia: lapsi ja opas istuvat leppoisasti kyydissä. Sisäänpääsy kotieläinpihalle kuuluu hintaan.

Kotieläinpihan talvivideo

Tallitontun piha on auki vuoden joka päivä. Katso videolta miltä kiehtova Napapiirin kohde näyttää talvella sekä tutustu eläimiin ja aktiviteetteihin!

Poniratsastus & Tallitontun pihan vierailu

Nauti poniratsastuksesta ihanan ponimme Ilonan kanssa. Tonttuopas kävelyttää ponia ja lapsi istuu ponin selässä. Ponilla ratsastavalle lapselle sisäänpääsy kotieläinpihalle kuuluu hintaa: aikuinen tulee mukaan kävelylle.

Ryhmien vierailut

Haluatko vierailulle ryhmän kanssa yksityisesti tai aukioloaikojemme puitteissa? Meillä käy vierailulla esim. päiväkoteja, vanhuksia, nuorisoa, erilaisia kuntoutujia, synttäriporukoita ym. laidasta laitaan.

Tapaa Rovaniemen Napapiirillä vuoden joka päivä porot, alpakat, aasit ja muut Joulupukin eläimet

Auki päivittäin

Vanhan ajan tunnelmallisessa miljöössä Napapiirillä Joulupukin Pajakylässä sijaitsee Tallitontun kotieläinpiha. Meillä tapaat poroja joille voit syöttää jäkälää kädestä sekä ihania alpakoita, ponin, aaseja, kaneja, lampaita, vuohia ja erilaisia lintuja. Ilona ponilla pääsee myös ratsastamaan, varaukset etukäteen verkkokaupastamme.

Meiltä löytyy myös kaksi Lapin kotaa ja nuotiopaikkoja, jotka ovat käytössäsi. Voit ostaa tontuilta makkaraa, juotavaa, jäätelöä ym.. Talvella puistossamme on liukurimäki, joka sopii myös perheen pienimmille. Välineet mäkeen löytyvät meiltä. Tämä kaikki samalla sisäänpääsymaksulla. Vierailua kotieläinpihalla ei tarvitse varata etukäteen.

Lähde kävelylle porojen tai alpakoiden kanssa!

Mikä olisi hauskempaa kuin kävely Joulupukin Pajakylän viereisessä metsässä porojen tai hellyttävien alpakoiden kanssa joiden oppaana toimii tonttumme! Alpakka- ja porokävelyt sekä yksityisvierailut varataan etukäteen verkkokaupastamme (alla).

Tervetuloa Tallitontun Pihaan Joulupukin Pajakylään Napapiirille!

VARAA VERKOSSA

OSTA VERKOSTA PÄÄSYLIPUT JA VARAA ELÄMYKSET KUTEN PORO- JA ALPAKKAKÄVELYT: