Hyödylliset linkit: Joulupukin Pajakylä & Rovaniemi

Joulupukin Pajakylä Rovaniemen Napapiirillä

Tallitontun piha on osa Joulupukin Pajakylää Rovaniemellä. Napapiirin linja kulkee maailmankuulun Joulupukin Pajakylän halki.

Joulupukin Kammari Joulupukin Pajakylässä

Tallitontun Piha löytyy Joulupukin kammarista noin 200 m pohjoiseen. Joulupukin kammarissa voit tavata vanhan palkoparran vuoden joka päivä.

Visit Rovaniemi – Rovaniemen matkailu

Rovaniemi, Joulupukin virallinen kotikaupunki, on myös meidän kotikaupunkimme, josta olemme ylpeitä. Rovaniemen matkailun virallisilta sivuilta löydät mm. hyödyllisiä matkailuvinkkejä sekä Rovaniemen tapahtumakalenterin.

 Santa Claus Holidays Village – Joulupukin lomakylä Joulupukin Pajakylässä

Santa Claus Holidays Village- lomakylä tarjoaa laadukasta majoitusta vain muuta sata metriä Tallitontun pihasta etelään.

Santatelevision – Joulupukin Internet TV Rovaniemellä

Rovaniemeläinen Joulupukki TV tuottaa suosittua Santatelevision-kanavaa, jonka löydät osoitteista www.youtube.com/santatelevision ja www.santatelevision.com . Kanavan videot kuvataan Rovaniemellä ja siellä erityisesti Joulupukin Pajakylässä. Aina silloin tällöin Santatelevision käy myös kuvaamassa herttaisia eläimiämme. Joulupukki TVltä myös videokuvaukset Rovaniemellä ja drone-kuvaus Rovaniemi.