Vastuullinen matkailu

Vastuullinen matkailu kotieläinpihalla tarkoittaa käytäntöjä ja toimintaa, jotka varmistavat eläinten hyvinvoinnin, ympäristön suojelun, ja paikallisen yhteisön kunnioittamisen samalla, kun vierailijat saavat kokea opettavaisen ja nautinnollisen elämyksen.

Yrityksen arvoja ovat mm rehellisyys, vastuullisuus ja kunnioittava toiminta. Vastuullinen liiketoiminta on itsestäänselvä asia. Olemme ottaneet huomioon kestävän kehityksen asiat ja se on meille tärkeää. Olemme paikallinen yritys ja suosimme kaikessa paikallista jos mahdollista. Kierrätämme jätteet asianmukaisesti. Huolehdimme ympäristöstä emmekä turmele ympäristöä. Kohtelemme asiakkaita, yhteistyökumppaneita ja työkavereitamme hyvän tavan mukaisesti.

Olemme laskeneet hiilijalanjälkemme ja se on alle keskimääräisen eli oikein hyvä.

ELÄIMET ENSIN

Eläinten hyvinvointi työssämme on ensiarvoisen tärkeää. Toimintaamme määrää myös eläinten hyvinvointilaki. Laki määrää esim miten eläimiä pitää hoitaa ja se määrää myös vähimmäisvaatimukset eläinten tarhojen ja tallien koolle sekä myös lauman koolle. Tämä on minimi vaatimus mutta mielellään teemme enemmänkin. Hoidamme eläimiä huolellisesti ja lajinmukaisesti, eläimet saavat terveellistä ja sopivaa ruokaa. Hevi hävikki myös maistuu lähes kaikille eläimille. Tallit on rakennettu hirrestä ja eläimille on tarjolla lämmittimet talleissa joten lämpimään pääsee halutessaan pakkasia pakoon. Täällä Lapissa se on erityisen tärkeää.

Suoritamme parhaillaan Sustainable Travel Finland merkkiä jonka saamme näillä näkymin kesäkuussa 2024.